SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRİYORUZ!

İlimizde kendi imkanları ile yere serdikleri kilimlerle halı saha yapan çocuklarımıza verilen söz yerine getiriliyor. Halk Eğitim Merkezi bahçesine yapılacak olan halı saha için çalışmalar başladı. Belediye Başkanımız Celal Köse, en kısa sürede halı sahanın bitirileceğini ifade etti.
Halı saha için uygun arsa arayışlarının ardından Halk Eğitim Merkezi’nin bahçesi belirlendi. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Anayasa Komisyon Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer’in destekleri ile çalışmalarımız hız kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ile “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemiz içinde uygun yer arayışlarımız başladı.

“EN KISA SÜREDE AÇILACAK”
Belediye Başkanımız Celal Köse, inşası devam eden halı saha hakkında bilgiler verdi. Başkanımız yapmış olduğu açıklamada; “Çocuklarımıza söz verdikten sonra ilgili personellerimiz uygun arsa arayışlarına başladı. Yapılan araştırmalar sonuncunda en uygun yer olarak Halk Eğitim Merkezi bahçesi belirlendi. Biz çalışmalara başladık. Personellerimiz bölgede çalışmalarını sürdürüyor. En kısa süre içerisinde halı sahamız hizmete açılacak. Seçim beyannamemizde söz verdiğimiz “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemiz içinde arsa belirleme çalışmalarımız sürüyor. Biz istiyoruz ki çocuklarımız güvenli bir şekilde oyun oynasın ve spor yapsınlar. Bu konuyu çok önemsiyoruz. Çocuklarımız için belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye hazırız. Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, Anayasa Komisyon Başkanımız Sayın Bekir Bozdağ, Milletvekilimiz Sayın Yusuf Başer’in destekleri ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“HÜKÜMET DESTEĞİ YANIMIZDA”
Yozgat’a yapılacak tüm spor alanları ile ilgili projeleri Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun takip ettiğini belirten Başkanımız Köse, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu bu konu üzerinde önemle duruyor. Sadece bu halı saha için değil, Yozgat’ımıza yapacağımız tüm spor komplekslerimizde Sayın Bakanımızın destekleri olacak.  “10 Mahalleye 10 Halı Saha” projemizi ve diğer spor alanları projelerimizi kendisi takip ediyor. Bundan sonra ki süreçlerde de koordineli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.